Fliser til køkken

Fliser til køkken – Både væg og gulvfliser

Vi sælger gode, billige vægfliser og gulvfliser til dit køkken

Find flisen til jeres nye køkken i vores mere end 500m2 store showroom i Haderslev! Vi er kendte for vores ekstremt store sortiment af fliser til køkken, og vores showroom kan måske inspirere jer til at finde vægfliser og gulvfliser til køkkenet, som I ikke tidligere har overvejet.

Køkken fliser fra hele Italien

Vi samarbejder og importerer fliser til køkkener fra mere end 400 fabrikker i hele Italien. Vi har derfor altid det sidst nye inden for fliser til køkkener, lige som vi altid har fingeren på pulsen, så vi kan yde jer ekspertrådgivning, før I beslutter jer.

Italienske fliser til køkken

Få markedets laveste pris på Italienske køkken fliser. Vi samarbejder med over 100 Italienske flisefabrikker, og vi leverer vægfliser og gulvfliser til hele Danmark.

Er du på udkig efter en speciel flise til dit køkken?

Hos Flisehuset har vi et kæmpe udvalg af fliser til køkkener, men hvis vi ikke har den særlige flise du er på udkig efter – Så skaffer vi den. Vi skal blot vide hvilken fabrik den er fremstillet på samt nummeret på flisen, så klarer vi resten.

Kontakt Flisehuset Haderslev ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Har du et spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud fra os, så kontakt os endelig. Du finder vores kontaktinformationer på denne side.

Vi er specialister i italienske fliser og samarbejder tæt med flere hundrede italienske flisefabrikker.

Ring til os på telefon (+45) 74 57 67 41 eller send en mail til info@flisehuset.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du have et godt tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.