Italienske fliser

Alt i italienske fliser og klinker – det vi ikke har, skaffer vi!

Italienske Fliser – vi vil være de billigste i Danmark

Vi har et tæt samarbejde med mere end 100 italienske flisefabrikker.

Nogle eksempler på samarbejdspartnere er blandt andet Atlas Concorde, som er en italiensk firma med en Omsætning på mere end 200 mio euro i 2010 og Ariostea som blev grundlagt i 1961. – casa dolce casa er en ung italiensk virksomhed, der har valgt kvalitet og kreativitet som sine særlige kendetegn.- Casalgrande Padana blev grundlagt i 1960 og beskæftiger i øjeblikket 580 mennesker – Castelvetro – Cercom og Unicom Starker parallelimpoter vi fra samt mange flere. Få et tilbud du ikke kan sige nej til!

Se vores kæmpe udvalg af italienske fliser og klinker

Der er link på de enkelte fabrikker, hvis produkter vi handler med, her kan du blive inspireret. Vi samarbejder med over 100 italienske flisefabrikker.

Som vores forhandlerliste viser, så er Flisehuset specialister i italienske fliser. Det er en oplevelse værd at besøge vores showrum og se vores kæmpe udvalg af italienske fliser og klinker.

Uanset om du har brug for klinker, fliser, mosaik og uanset om det er sorte, røde eller hvide fliser – så kan vi finde dem i Italien.
Uanset om du har brug for italienske fliser eller klinker til dit køkken, badeværelse, terrasse eller et andet sted i huset, så kan du finde dem hos os.

Indkøb igennem de sidste 30 år

Vi køber selv ind i Italien, og har gjort der i mere end 30 år. Derfor har vi med tiden fået opbygget et stort forhandlernet. Indtil videre har vi samarbejdsaftaler med mere end 100 italienske flisefabrikker, der konkurrerer om at skaffe os de billigste priser.

Kan vores samarbejdspartnere ikke levere de ønskede fliser kan vi også tilbyde paralelimport fra stort set alle andre fabrikker i italien, hvor der samlet set er cirka 500 flisefabrikker.

Vi har været på markedet for italienske fliser i mere end 30 år, og har opbygget et ry for at være i stand til at skaffe de mest populære fliser til en pris væsentligt under vores konkurrenter. Vores holdning er at prisen skal afspejle kvaliteten, og det arbejde der er forbundet ved at få fliserne transporteret til Danmark. Hos os får du kvalitet for hver eneste krone du betaler, og du får alle fliser til den rigtige pris.

Salg af fliser

Vi foretrækker at sælge mange fliser med en lav avance til både private og selvstændige erhvervsdrivende, og derfor får vi en god pris på fragten pga. de store indkøb – den gode pris kommer vores kunder til gode. Vores paralelimport er sundt for samfundet og holder priserne på et normalt niveau, til glæde og gavn for den danske forbuger.

Vi er ligeledes kendt for at kunne skaffe selv de mest specielle italienske fliser som vores konkurrenter end ikke har hørt om, så har du forelsket dig i en italiensk flise på en tur til Italien, så kan vi hjælpe dig med at finde den. Kender du allerede fabrikkens navn, og stenens serienavn, farve og størelse, så er det naturligvis en stor hjælp i forhold til at finde den til den bedste pris

Kontakt Flisehuset Haderslev ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Har du et spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud fra os, så kontakt os endelig. Du finder vores kontaktinformationer på denne side.

Vi er specialister i italienske fliser og samarbejder tæt med flere hundrede italienske flisefabrikker.

Ring til os på telefon (+45) 74 57 67 41 eller send en mail til info@flisehuset.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du have et godt tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.